• DAM
    • HERR
    • VARUMÄRKEN
  • Butiker
  • Kundtjänst
KontaktKöpvillkorLeveranser Returer & reklamationer

Returer & reklamationer

På senare tid har vi på sandstroms.nu fått in en hel del retur ärenden som är köpt från annan återförsäljare med nästan samma butiksnamn som oss. Vi har dock inget gemensamt med denna återförsäljare så det är därför väldigt viktigt att att man kontrollerar att man verkligen handlat på sandstroms.nu innan man går vidare i sitt ärende. Detta för att undvika onödig hantering och kostnader som det medför.

Skicka tillbaka produkter

Vi lämnar öppet köp i 14 dagar från att du mottagit din order. Plaggen ska vara i väsentligt oförändrat skick och alla prislappar måste sitta kvar.

Fyll i vilka artiklar du vill returnera och lägg retursedeln tillsammans med dina varor väl packade. Information om artikelnummer, benämningar och storlekar finns på fakturan du har fått via mail, om du råkat tappa bort fakturan finns den även tillgänglig i Klarnas app eller på www.klarna.com/se/.

Kunden står själv för returkostnader. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Så snart vi har återfått varan och har godkänt den så kommer återbetalning via Klarna att göras. Har vi råkat leverera fel vara till dig så kontaktar du oss på kundtjanst(@)sandstroms.nu så mailar vi en fraktsedel som är helt kostnadsfri.

LADDA NER RETURFORMULÄR

Lämna tillbaka i butik (Click & Collect)

Vi lämnar öppet köp i 14 dagar från att du mottagit din order. Plaggen ska vara i väsentligt oförändrat skick och alla prislappar måste sitta kvar.

Oavsett om du köpt din vara för att få den skickade till dig eller hämtat den i butik kan du kan alltid returnera den i valfri Sandströms butik. Är det så att du önskar annan storlek, färg eller andra varor så läggs en ny order på detta via vår hemsida eller så görs ett vanligt köp direkt i butiken.

Fyll i retursedeln med vilka artiklar som returneras och lämna in denna tillsammans med varorna. Ta även med ex orderbekräftelse, leveransbesked eller Klarna faktura som visar att köpet är gjort hos oss.

Reklamation

Har du vara som visar sig vara trasig eller fel på och som du inte orsakat själv kan du reklamera den genom att fylla i reklamationsformuläret nedan.

Du kan också alltid kontakta oss innan om du är osäker eller har några funderingar på kundtjanst(@)sandstroms.nu så återkommer vi så fort som möjligt. Har du svårt att beskriva felet i formuläret kan du också exempelvis maila in bilder till oss i samband med reklamationen.

Glöm inte att skicka med kvitto, orderbekräftelse eller fakturan du har fått via mail från Klarna. Om du råkat tappa bort fakturan finns den tillgänglig i Klarnas app eller på www.klarna.com/se/.